Komt Een Vrouw Bij De Doktor - Kluun
Ik heb dit boek tijdens een vakantie in Drenthe gelezen en weet voornamelijk nog dat ik er de laatste paar dagen van mijn vakantie helemaal ziek van was...Het verhaal van iemand die aan het sterven is en waarvan je weet dat het op een écht bestaande persoon gebaseerd is, is één ding. Maar dan die walgelijke echtgenoot, die niet de hele tijd met 'die kanker' opgescheept wil zitten. Tja. Ik geef het geen drie sterren, omdat ik het een feest vond om te lezen, maar puur vanwege de laatste hoofdstukken, waarin diezelfde walgelijke echtgenoot dan toch in ieder geval zijn vrouw verschoond en helpt. Dát is toch iets waarvan je (of in ieder geval ik), hoopt dat je partner dat voor je zal doen als je doodziek wordt. Verder is het verhaal natuurlijk één grote nachtmerrie.